Naar de hoofdinhoud

 14,99

Wat zeg ik? Hondentaal voor kids

Het boek Wat zeg ik? Hondentaal voor kids is een spannend verhaal voor kinderen waarin ze tegelijkertijd leren over hondentaal. Het boek is geschreven op een leuke, leerzame en pakkende manier door Myrna Stork. Inspiratie was haar ervaring als hondeneigenaar en vrijwilliger van het Sophia SnuffelCollege.

Wat zeg ik? Hondentaal voor kids is een spannend kinderboek over een jongen, Bas, die ook gek is op honden. Hij kent alle honden in de buurt en laat ze ook vaak uit. Maar dan gebeurt er iets bijzonders, waardoor zijn leven op zijn kop staat. Kent hij de honden wel echt zo goed? Wat proberen ze hem te zeggen? Daar gaat hij in dit avontuur achter komen.

Sophia SnuffelCollege

Het boek Wat zeg ik? Hondentaal voor kids is een mooie aanvulling op het Sophia SnuffelCollege. Dit scholenproject leert kinderen hoe ze veilig en respectvol met honden omgaan. Zo’n vijftig vrijwilligers uit heel Nederland bezoeken daarvoor met speciaal geteste honden de laagste groepen van de basisschool. Zij vertellen de kinderen hoe honden communiceren en hoe en wanneer je ze veilig kunt benaderen. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor honden en andere dieren. Ben jij geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie!

€ 14,99 per stuk

Bestel Wat zeg ik? Hondentaal voor kids voor € 14,99 exclusief € 4,95 verzendkosten en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

De Sophia-Vereeniging is onafhankelijk en ontvangt geen subsidies. Met je aankoop help je mee om huisdierenleed te voorkomen.

Op voorraad

Beschrijving

  • ISBN 978 90 83445007
  • Het boek heeft een harde kaft en telt 96 pagina’s
  • De prachtige, grappige illustraties zijn van Marja de Bruijn
  • Bestel het nu voor maar € 14,99 per stuk
  • De verzendkosten binnen Nederland bedragen 4,95 euro
  • Voor verzenden naar het buitenland rekenen wij extra bezorgkosten. Neem voor buitenlandverzending contact op via info@sophia-vereeniging.nl
  • De Sophia-Vereeniging is onafhankelijk en ontvangt geen subsidies. Met je aankoop help je mee om huisdierenleed te voorkomen

Andere suggesties…